Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΌΧΙ ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ)














ΠΡΟΣΟΧΗ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

Μόνη λύση για τη χώρα να στηθούν πολιτικές κρεμάλες για τον χρεοκοπημένο δικομματισμό σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, την 6η Μαίου 2012, ημέρα των εθνικών εκλογών. Η αποφασιστική καταψήφιση των δύο ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ για την Ελλάδα κομμάτων της ΝΔ και του Πασόκ, θα οδηγήσει σε νέο πολιτικό σκηνικό ανατροπής και τιμωρίας των καταδικασμένων στη συνείδηση του ελληνικού λαού μεγάλων κομματικών φορέων της μεταπολίτευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

Τυχόν υπερψήφιση της ΝΔ και του Πασόκ στις κάλπες της 6ης Μαίου 2012, θα οδηγήσει σε ΔΙΚΑΙΩΣΗ τους για το εγκληματικό πάρτυ της μεταπολίτευσης και της χρεοκοπίας της Ελλάδας, θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ αυτήν την φρικτή και αδιέξοδη κατάσταση της πτώχευσης της χώρας και του λαού, θα ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ολόκληρο τον ελληνικό λαό και θα βάλει οριστική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην Ελλάδα με την εκλογική ΑΠΟΔΟΧΗ του αντιλαϊκού, αντεθνικού, υφεσιακού και αδιέξοδου μνημονίου 2 που ψήφισαν, υπέγραψαν και δεσμεύτηκαν για την ΠΛΗΡΗ εφαρμογή του, οι Βενιζέλος-Σαμαράς.
Όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς στην τηλεοπτική συνέντευξή του στο Θανάση Κοτταρίδη στον ANT την 22-3-2012, θέλει εκλογές ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (!!!)
(http://www.youtube.com/watch?v=4iw1lLcYSP4
από το 22:15 και μετά, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

Η μοναδική ελπίδα που μας απέμεινε για την πολιτική ανατροπή της κατάστασης, είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΌΧΙ ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ) και η υπερψήφιση αντιμνημονιακών κομμάτων και σχηματισμών (π.χ. Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή, Σύριζα, ΚΚΕ) αλλιώς θα είναι σαν να υπογράφουμε και με τα δυό μας χέρια την οριστική καταδίκη της πατρίδας μας και των οικογενειών μας.


Γιάννης Χριστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάποτε άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία αυτής της χώρας.. λέμε τώρα..
Κάποτε άνθρωποι κατεστρεψαν την ελληνική γλώσσα.... θα λένε αργότερα!!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ - ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ

τα ΓΚΡΙΚΛΙΣ ειναι η καταστροφή της ελληνικής γλώσσας