Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ευτυχώς ανακάλυψαν τον επικίνδυνο διαφθορέα του Έθνους !!!!


Το μάθατε;
Βρέθηκε αυτός που από τον Οκτώβριο του 2009 πήρε το τιμόνι της χώρας και την έριξε στον γκρεμό!!!
Βρέθηκε αυτός που επί 6 μήνες (Οκτ. 2009 – Μαϊ. 2010) συκοφαντούσε την Ελλάδα και τους περήφανους κατοίκους της ως διεφθαρμένους!!!
Βρέθηκε αυτός που από τον Μάιο του 2010 μας πτωχεύει πριν από κάθε δόση του δανείου !!!
Βρέθηκε αυτός που από το 1981 υπονομεύει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, σκορπίζοντας και ιδιοποιούμενος τον πλούτο δύο γενεών, σε δωράκια των 500 εκατ. και σε στρατιές διορισμένων κομματικών σφουγγοκωλάριων !!!!
Ναι λοιπόν είναι ένας νεαρός Εύελπις 22 ετών !!!! Αυτός για τον οποίο λέγονται τα καλύτερα λόγια τόσο για την στρατιωτική του κατάρτιση, τον επαγγελματισμό του, την προσήλωσή του στους στρατιωτικούς κανονισμούς όσο και για τα ηγετικά του καθήκοντα, εξ ου και Αρχηγός των Ευελπίδων, ο οποίος ξαφνικά προχώρησε σε «ανταρσία» στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και άρχισε να βγάζει πύρινους λόγους υπέρ του πραξικοπήματος που έγινε 22 χρόνια πριν γεννηθεί!!!
Επάνω του αδέρφια να σώσουμε το έθνος και τη Δημοκρατία μας !!!
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα πριν την παραδώσουμε μισή στα παιδιά και
τα εγγόνια μας.
Η δημοτικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων είναι στο ζενίθ σε όλες τις δημοσκοπήσεις, φανερές και κρυφές, ως οι εγγυητές της ελευθερίας και της ομαλότητας και ενοχλεί όσους έφτασαν σε σημείο να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ούτε ανάμεσα σε αυτούς που κόπτονται ότι εκπροσωπούν.
Όταν ακόμα και η Αριστερά με δηλώσεις των τριών κομμάτων της τάσσεται κατά των πρόσφατων «αποκεφαλισμών» των στρατιωτικών, τότε είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό ότι το επίπεδο σεβασμού, και αξιοπιστίας των Ενόπλων Δυνάμεών μας μέσα στην ελληνική κοινωνία σήμερα αγγίζει και καλώς όλες τις πολιτικές αποχρώσεις του Ελληνικού λαού.
Αυτό είναι αρκετό για να γίνουν οι ίδιες εξαιρετικά δημοφιλείς σε μία κοινωνία που τα τελευταία χρόνια όλες οι αξίες καταρρέουν, αλλά και να αποκτήσουν εξαιρετικά ισχυρούς εχθρούς, όπως κάποιους πυγμαίους πολιτικούς που απέκτησαν ξαφνικά αξιώματα και πίστεψαν ότι τώρα είναι η ευκαιρία της ζωής τους να εκδηλώσουν όλα τα προσωπικά τους κόμπλεξ.
Πρώτα οι φήμες και οι πληροφορίες, ενός «τρελού και καταθλιπτικού» κατά τον πρόεδρο της Γαλλίας Nicola Sarközy, για φόβους πραξικοπήματος που έκαναν τον γύρο του πλανήτη, στη συνέχεια η καρατόμηση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων από έναν υποτακτικό του και τέλος το κερασάκι στη τούρτα η αξιοθρήνητη παράσταση στην Σχολή Ευελπίδων.
Τώρα που η Ευρώπη και ο κόσμος ολόκληρος “τρέμει” την επιστροφή στο 1929 και το οικονομικό κραχ. Στην Ελλάδα εδώ και περίπου ένα μήνα έχουμε επιστρέψει ...στο 1967!
Η νέα ηγεσία του ΥΕΘΑ, σε μια κρίσιμη για τη χώρα μας περίοδο, θα πρέπει να προσέξει την παγίδα των συγκεκριμένων ΜΜΕ, που βρήκαν την ευκαιρία, από ένα ασήμαντο γεγονός να υποστηρίξουν τον υποτιθέμενο κίνδυνο πραξικοπήματος ή ύπαρξης σκοτεινών δυνάμεων και δήθεν νοσταλγών της χούντας.
Αν αντί του άσματος που μελοποίησε ο Γιώργος Κατσαρός και το οποίο κατά πληροφορίες ήταν το «Μεσ' στου Νοέμβρη τη γιορτή, το μέλλον χτίζει η νιότη», ήταν το «στ΄ άρματα, στ΄ άρματα εμπρός στον αγώνα» τι θα συνέβαινε τότε;;
Η δημοκρατία μας σήμερα κινδυνεύει από τα συμφέροντα και τους κερδοσκόπους που οι κυβερνόντες μας αποδείχτηκαν ανίκανοι να ελέγξουν. Κινδυνεύει από τους δολοφόνους της κοινωνίας μας που απομυζούν κάθε ικμάδα αξιοπρέπειας των νέων μας και όχι από μπαμπούλες και σταγονίδια νοσηρής φαντασίας.
Ας αφεθεί η ΣΣΕ να λύσει το εσωτερικό θέμα της χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις οι οποίες μεγεθύνουν το θέμα και διαστρεβλώνουν την απόδοση δικαιοσύνης.

Αντώνιος Λ. Βασιλείου
Υποστράτηγος (εα) - Πολιτικός Μηχανικός
τ. Σύμβουλος ΟΑΣΕ επί Συμβατικών Εξοπλισμών
M.Sc. Επιχειρησιακός Ερευνητής
ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάποτε άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία αυτής της χώρας.. λέμε τώρα..
Κάποτε άνθρωποι κατεστρεψαν την ελληνική γλώσσα.... θα λένε αργότερα!!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ - ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ

τα ΓΚΡΙΚΛΙΣ ειναι η καταστροφή της ελληνικής γλώσσας