Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ, ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ Π Ρ Ω Η Ν ΝΔ.


Το βρήκα απο το (FB)στην ομαδα (Στηρίζουμε τον Πάνο Καμμένο)
Καταρχην αυτη η σελιδα εγινε για την υποστηριξη του Π.Καμμένου . Αν εγινε για την υποστηριξη της ΝΔ τοτε εκανα ΛΑΘΟΣ.
Δευτερον σας διαβαζω 3 ημερες τωρα και αναρωτιεμαι τι σας συμβαινει εκτος αν ζειτε εκτος Αθηνας η ακομα και εκτος Ελλάδος. Θα αναφερθω σε 3 συγκεκριμενα ζητηματα που βασανιζουν την περιοχη μου και την πολη μου.

Ξεχασατε οτι ο Παυλοπουλος νομιμοποιησε 800.000 λαθρομεταναστες και αυτος ηταν που τους ευχαριστησε στη Βουλη που μας διαλεξαν για να μας κατσικωθουν???

Ξεχασατε οτι στην προσφυγή κατα του λαθρονομοσχεδιου στο ΣΤΕ η ΝΔ οχι μονον δεν στηριξε τους δυο δικηγορους(που επιτρεψτε μου να γνωριζω προσωπικα και καλα ειναι ΝΔκρατες) αλλα ουτε ενταντι'ωθηκε??
Ποτε πηρε ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ η ΝΔ για το χαλι της χωρας μας στο οποιο εχει περιελθει απο την ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση με οτι αυτο συνεπαγεται για την καταρευση της υγειας, παιδεις, μμμεταφορασ, φυλακων και παει λεγοντας.

Ξεχασατε τον Δημαρχο Κακλαμανη που 4 χρονια αντι να πολεμαει την θαθρομεταναστευση και να υπερασπιστει τους δημοτες του , μεριμνουσε και υπερασπιζοτανε τους αλλοδαπους και παραμονες Δημ. εκλογων πηρε και 21 εκατομ δανειο για να τουσ σιτιζει, ερημωνοντας το ευρυτερο κεντρο της Αθηνας και καταδικαζοντας ολους τους επιχειρηματιες(εστιατορες, ξενοδοχους, μαγαζια) στον αφανισμο????

Ξεχάσατε οτι η ΝΔ Ψ Η Φ Ι Σ Ε για την κατασκευη ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ για τους παρανομους λαθρομεταναστες στη χωρα μας????

Ξεχασατε οτι ανεχθηκε τον Αλαβανο μεσα στη Βουλη τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2008 να λειε οτι ο Εθνικος Υμνος προτρεπει σε βιαιες και τρομοκρατικες ενεργειες (σε γνωριζω απο την κοψη του σπαθιου την τρομερη, που με βια μετρα τη γη) και ουτε τον εκραξε ουτε αποσυρθηκε απο την Βουλη???

Ξεχασατε , τουλαχιστον οι ανακατεμενοι σε τοπικες και σε συλλογους , οτι η ΝΔ οχι μονο δεν υποστηριξε τον κοσμο της ΠΟΤΕ αλλα τους πασοκους και αντιθετα κυνηγησε τον κοσμο της ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ???(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ)

Ξεχασατε την περιφημη δηλωση του Καραμανλη στην εκθεση Θεσσαλονικης οτι ο βουλγαρακησ δεν ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ αλλα ΦΟΡΟΑΠΟΦΕΥΓΕΙ.

Ξεχασατε την λερα και την δυσωδια του ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, τις Βιλλες του ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ , τις σπαταλες του ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και παει λεγοντας.

ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που ειχαν εξαφανιστει απο το κομμα μου, την παραταξη μου και οτι αλλο θελετε να το λετε. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Και θυμηθειτε τι ειπε η Μπενακη στον Παπουλια για μειωμενη εθν. κυριαρχια και αλλα πολλα .
ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/

Σασ συμβουευω να διαβασετε την εποστολη του ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ προς τον ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑς ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΜΙΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάποτε άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία αυτής της χώρας.. λέμε τώρα..
Κάποτε άνθρωποι κατεστρεψαν την ελληνική γλώσσα.... θα λένε αργότερα!!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ - ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ

τα ΓΚΡΙΚΛΙΣ ειναι η καταστροφή της ελληνικής γλώσσας