Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ας μου εξηγήσει κάποιος....

Αυτή η ιστορία με την υπογραφή ντε και καλά του Σαμαρά και του Παπανδρέου σε ένα κωλοπέιπερ που απαιτεί η τρόϊκα, νομίζω ότι παρατράβηξε!
Είναι απόλυτα λογικό να θέλουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους οι άνθρωποι! Κάθε τοκογλύφος που σέβεται τον εαυτό του, το ίδια θα έκανε! Εδώ, όμως, έχουμε μια απαίτηση να δεσμευτούν οι Πολιτικοί Αρχηγοί με ένα κείμενο το οποίο, αν έχουμε καταλάβει καλά θα τους δεσμεύει ότι θα εφαρμόσουν ότι προβλέπει η συμφωνία! Δεν τους αρκεί δηλαδή η υπέρβαση που έκαναν και έδωσαν προ ολίγου, ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση με ποσοστό σοβιετικού τύπου, θέλουν και ατομικές δεσμεύσεις των Πολιτικών Αρχηγών!
Η εμμονή των μικροπολιτικών, οι οποίοι διαφεντεύουν σήμερα τις τύχες της Ευρώπης, στην “υφαρπαγή” της υπογραφής των Πολιτικών Αρχηγών, εκτός από απρεπής, εκβιαστική και υπονομεύουσα τη δημοκρατία στη χώρα, είναι και ανόητη και αψυχολόγητη!

Γιατί και τα δύο μεγάλα κόμματα, ευρισκόμενα στο επίκεντρο της πολιτικής και οικονομικής περιδίνησης, είναι πιθανό πολύ σύντομα να έχουν εσωτερικές εξελίξεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές! Η τακτική των “εταίρων” μας να προσπαθούν εκτός των μέτρων που μας επιβάλουν, να επιβάλουν και τον τρόπο διοίκησης της Ελληνικής Πολιτείας, επιχειρώντας να προσδιορίσουν το αν, πότε και το πως θα εκφρασθεί ο Ελληνικός λαός, εκτός από ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας είναι και επιζήμια για την επιβίωση της δημοκρατίας στην Ευρώπη!
Γιατί, ποιος μας λέει ότι ένας πολιτικός Αρχηγός, παρά την υπογραφή δε θα απαιτήσει διενέργεια άμεσων εκλογών προκειμένου ο λαός να εκτιμήσει τα κομματικά προγράμματα υπό το φως των νέων εξελίξεων και να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο αντιμετώπισης της κρίσης;
Καμιά υπογραφή και καμιά “δέσμευση” δε μπορεί να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ούτε επίσης να σύρει την όποια επόμενη Κυβέρνηση σε εφαρμογή πολιτικών που δε θα συμβαδίζουν με το πρόγραμμα το οποίο θα έχει πρόσφατα επικροτήσει η λαϊκή ψήφος!
Είπαμε “προσωρινή αναστολή μέρους της εθνικής κυριαρχίας” αλλά υπάρχουν και “κόκινες γραμμές”!
http://antiparatheseis1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάποτε άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία αυτής της χώρας.. λέμε τώρα..
Κάποτε άνθρωποι κατεστρεψαν την ελληνική γλώσσα.... θα λένε αργότερα!!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ - ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΓΚΡΙΚΛΙΣ

τα ΓΚΡΙΚΛΙΣ ειναι η καταστροφή της ελληνικής γλώσσας